Kinesisk akupunktur er baseret på ligevægten mellem Yin og Yang, to modvirkende kræfter, der hele tiden bør holdes i balance. Grundprincippet er, at mennesker er ét med naturen.
I mere end 3.500 år har man foretaget behandlinger med kinesisk akupunktur. Ved akupunktur behandling isættes nogle meget fine og tynde nåle i punkter forskellige steder på kroppen. Metoden påvirker kroppens »meridianer«, der bedst kan sammenlignes med et elektronisk kredsløbssystem, der bringer energi rundt til alle dele af kroppen, og har forbindelse til alle kroppens funktioner.
Behandlingsområdet dækker meget bredt og giver hurtige resultater. Akupunktur er desuden en sikker behandlingsform uden bivirkninger og smerter. Lægevidenskaben over hele verden har anerkendt forhold, og akupunktur er derved blevet en udbredt, anerkendt behandlingsform.

Kinesisk Akupressur er en kinesisk massage, hvor man ved at massere og trykker aktiverer meridianerne og akupunkturpunkter i kroppen. Når disse punkter er åbne og aktive, tilfører man en masse af energi, og du bliver således som et helt »nyt menneske«, det vil sige afslappet/afstresset.

 

 

       
FORSIDE   CURRICULUM VITAE
AKUPUNKTUR &
 AKUPRESSUR
  REFERENCER
BEHANDLINGSOMRÅDER   KONTAKT
 

 

       
In Chinese

Copyright © Siden 1989 Bing Sen Akupunktur. All rights reserved.